“IMUNO” kombinacija namijenjena je svima koji žele sebi ili svojim najmilijima priuštiti podršku zdravlja sa vrhunskim proizvodima i uštediti novac.


Kombiniranjem proizvoda SUPER GLJIVE i BETA GLUKAN-a dobit ćete kombinaciju ß-(1,3)/(1,4)-D-glukana iz zobi i ß-(1,3)/(1,6)-D-glukana iz gljiva uz ostale aktivne tvari poput prebiotika iz polisaharida (gljiva) te prirodnog vitamina C koje će zasigurno dati podršku Vašem imunološkom sustavu. WINTER VITALITY eterično ulje možete koristiti u aroma lampici, kao kapi za inhalaciju sinusa i kao dodatak kozmetičkom ulju EYWA OIL – SENSATION OF NATURE.

Ukoliko dodajete eterično ulje WINTER VITALITY u EYWA OIL – SENSATION OF NATURE potrebno je napomenuti da maksimalno možete dodati 30 kapi (do 2.5% eteričnog ulja unutar baznog ulja). Gotovu mješavinu u maloj količini umasirajte na područje prsa i lopatica ili na područje sinusa.


Iskoristite priliku i kupite ovaj paket za samo 599.99 kn.
Kreiran da smanji mogućnost širenja zaraze ,doprinosi prevenciji širenja prehlade i drugih virusnih infekcija, djeluje antagonistički na razne vrste mikroorganizama prisutnih u zatvorenim prostorijama


Tip proizvoda: Aromaterapija
Proizvod sadrži 1134 mg beta-(1,3)/(1,4)-D-glukana iz zobi


Dodatak prehrani u kapsulama (100% biljnog porijekla).

SADRŽI ZOB(BETA-1,3-D GLUKAN), PIVSKI KVASAC, MAITAKE GLJIVU I ANTILSKU TREŠNJU KOJA SADRŽI PRIRODNAN VITAMIN C KOJI DOPRINOSI NORMALNOJ FUNKCIJI IMUNOLOŠKOG SUSTAVA.
Proizvod sadrži 816 mg beta-(1,3)/(1,6)-D-glukana iz gljiva


Dodatak prehrani u kapsulama 100% biljnog porijekla

SADRŽI GLJIVU MAITAKE, KORDICEPS, RESASTI IGLIČAR, SHIITAKE I HRASTOVU SJENICU(REISHI) KOJA DOPRINOSI ODRŽAVANJU ZDRAVLJA IMUNOLOŠKOG SUSTAVA I NORMALNOJ CIRKULACIJI.
Kreirana formula namijenjena njezi i regeneraciji svih tipova kože. Može se koristiti samostalno kao uljni serum za zaštitu i regeneraciju kože ili kao dodatak za poboljšanje ili obogaćenje komercijalnih kozmetičkih proizvoda


Tip proizvoda: kozmetički proizvod


Mjesto primjene: lice i tijelo
 

11 recenzija za “IMUNO” kombinacija

 1. Kruno

  ODLIČAN!

 2. Andrej P

  Poklon za pod bor!

 3. Jasminka Lukas

  OVO JE TOP POKLON! HVALA

 4. Marko Kuharic

  Super proizvodi !

 5. Helena123

  Poklon koji je odličan u ovo vrijeme bolesti, vrati raspoloženje, odličan miris ulja a kapsule su posebna priča, dignu imunitet na vrh :))

 6. tomek

  kupujem, naručujem, savršen paket…

 7. Ivana G.

  Riješili ste me muke oko poklona, taman moji ovo trebaju nakon izolacije. Svaka pohvala!

 8. Petra Loz.

  Pijem ovu kombinaciju od sv. Nikole i već osjećam da mi je puno bolje, energija i raspoloženje rastu. miris eteričnog ulja je savršen zimski a ulje Sensation of nature miksam i u kremu, predobro, čista petica 🙂

 9. Josipa

  Jednostavno savršen paket i poklon!!

 10. Mark

  Odlično iskombiniran paket

 11. Renato

  Sastav je baš moćan, sve prirodno..odlično!!

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljena. obavezna polja su označena